Rabu, 04 Juli 2018

UHive ICO İncelemesi - Blockchain tabanlı Sosyal Ağ


UHive ICO İncelemesi - Blockchain tabanlı Sosyal Ağ

published 4 July 2018

Bugün bu sene için eşsiz ve harika bir projeyi paylaşacağım. Ve bugünlerde de biliyoruz ki sosyal medya insan hayatının tüm yönlerini ele almıştır. Sosyal medya, bu günlerde çok popüler hale geldi ve bu sayede bilginin çoğunu internette bulabiliyoruz. UHIVE projesi bunlardan biri. Şimdi bu proje hakkında tartışacağız. 
UHIVE nedir?

UHIVE, tüm sosyal ağ kullanıcılarına hitap etmek üzere tasarlanmış, fiziksel boyut ve son teknoloji hibrid blockchain teknolojisine sahip yenilikçi bir sosyal ağ platformudur. UHIVE, Yapay Zeka ve Blockchain teknolojisini insani bir dokunuşla birleştirir ve kullanıcılara benzersiz, eğlenceli ve güvenli bir deneyim sunar. Fiziksel boyutlara sahip dünyanın ilk mobil tabanlı sosyal ağıdır.

Fiziksel boyutları birleştiren ilk Sosyal Ağ olarak, sosyal deneyimlerini duyularıyla keşfetmek için kullanıcılara tamamen yeni ve yenilikçi bir yol sunuyor. UHIVE, kullanıcıların kendileri için yolculuk yapmasını, düşüncenin sonsuz boşluklarını yürüterek ve keşfetmeye değer şeyleri görsel olarak belirlemesini sağlar.

Fiziksel boyutlar, UHIVE'daki kullanıcı alanlarını ağda fiziksel bir konuma ve kullanıcının etkileşim düzeyine, uygulamaya harcanan süreye ve diğer bazı faktörlere dayanarak, kullanıcı alanının diğer kullanıcılar için daha görünür ve çekici olmasını sağlar ve bu da bir yeni pazarlama boyutu, örneğin, alanınız büyük trafiğe sahip ünlü bir alana yakınsa, o alanı ziyaret edenlerin çoğu da sizinkini görecek, bu da alan konumunuzun değerini artıracaktır.

Ayrıca, tüm kullanıcılara, farklı özelliklere sahip iki dünya, “Uygar Dünya” ve “Gri Dünya” olmak üzere iki eşsiz deneyim sunar.

Tüm dijital ticaret araçlarını yönetmek için yaratılan HIVE Tokens, tüm kullanıcıları katılım düzeylerini temel alarak ödüllendiriyor. HIVE Tokens, ürünler, dijital varlıklar ve hizmetler için işlem sürecinde temel olan yeni bir dijital çağ çağının doğuşunu simgeliyor. HIVE belirteci değerinin artışı, jetonun bir organik reklam gelir akışı ile desteklendiği için sosyal ağ kullanıcı tabanının büyümesine göredir.


UHive Sosyal Ağı Nasıl Çalışır?

UHive, bir mobil uygulama veya web tarayıcısı aracılığıyla kullanılabilen bir sosyal ağdır. Sosyal ağ, blockchain teknolojisiyle fiziksel bir boyutu birleştirir. Aynı zamanda AI ve sanal gerçeklik kullanır. 

Bu UHive “fiziksel boyut” tam olarak nedir? Şirketin platformu, kullanıcıların profillerini veya duvarlarını dijital bir fiziksel konum adresi ile sonsuz bir alanda dünyaya getirmelerine ve göstermelerine olanak tanır. Sosyal profiliniz sanal ortamda gerçek bir alan kaplar. 

UHIVE'ın faaliyet gösterdiği iki farklı yol vardır; Uygar Dünya ve Gri Dünya. 

Şimdi ilk önce Civilized World'den bahseder Dünya'yı yansıtır ve kurallar ve yönetmeliklerle yönetilen bir ekili ağdır. Burada kimlikler gerçek ve kullanıcıların aile ve arkadaşlarıyla bağlantı kurmasına ve yeni insanlarla tanışmasına izin veriyor. 


Gri Dünya belirsizdir. UHIVE, kullanıcılar için anonimliğini başarılı bir şekilde yeniden canlandırmıştır ve hibrid blockchain teknolojisine dayanan merkezi olmayan bir yapı sayesinde, kullanıcılar kimlik veya konum itibariyle tamamen anonim olabilirler. Burada, sosyal normlar yoktur ve kullanıcılar 

kimliğinden tamamen yalıtılmış dış faktörlerden kurtulurlar . 
UHIVE tarafından kullanılan teknoloji 

UHIVE uygulaması , Facebook gibi uygulamalardan daha kolay kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Hem gri hem de medeni dünyaların kolay navigasyon / keşfi ve basit bir kaydırma ile çevredeki alanlara erişim. Sistem sanal bir gerçek zamanlı deneyim elde etmek için yerel sunuculardan hızlı teslimat için Amazon AWS arka ucunu ve çeşitli CDN'leri (içerik dağıtım ağları) kullanacaktır. 

Hibrid blockchain , insanların isimsiz hale gelmesine ve gri dünyada faaliyet göstermesine izin verir. Kullanıcıların UHIVE belirteçleri ile bunun için ödeme yapmaları gerekecektir.

Sanal gerçeklik , kullanıcıların çevreleyen alanlar, film seyretmek ve VR deneyimlerini paylaşmak gibi VR kulaklıklarını kullanarak ağları keşfetmelerini sağlayacaktır.

API'lar ve SDK'lar , üçüncü tarafların kendi uygulamalarını entegre etmeleri için kullanılabilir hale getirilecektir. 
UHive ICO

Tokenin ön satışı, 11 Haziran 2018'den 30 Mayıs 2018'e kadar, 19 Haziran 2018'den 15 Eylül 2018'e kadar olan kalabalık satışı ile gerçekleştirilir. 20 Haziran'a kadar% 20'lik bir ikramiye, ardından 25 Temmuz'a kadar% 15'lik bir bonus,% 10'dur. 15 Ağustos ve 5 ”15 Eylül'e kadar.
Bazı önemli noktalar: 

Token : UHIVE (HVE)

Ön-ICO Fiyat : 1 HVE = 0.0015 USD

ICO Fiyat : 1 HVE = 0.003 USD

Bonuslar : Mevcut (Visit UHIVE Whitepaper linki)

Platform : Ethereum

Kabul: ETH, BTC, Fiat

Minimum yatırım: 100 USD Pre- Satıldı : 4,500,000 USD

Yumuşak Kap: 10.000.000 USD

Sert kap: 54,000,000 USD Ülke: Birleşik Krallık

Kısıtlı alanlar: ABD, Çin
Aşağıdaki resmi sayfalar aracılığıyla tüm ICO gelişmelerini takip edebilirsiniz.

Facebook: www.facebook.com/uhivesocial
Twitter: www.twitter.com/uhivesocial
Instagram: www.instagram.com/uhivesocial
Youtube: www.youtube.com/channel/UCYeBI0Gq3xh8xVEgtqUEahA
Telgraf: www.t.me/uhivesocial Bildiri
Web: https : //ico.uhive.io/wp-content/uploads/UHIVE_Whitepaper.pdf

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Project Sukses Bersama

CurioInvest, adalah platform untuk berinvestasi dalam mobil-mobil koleksi premium.

CurioInvest, adalah platform untuk berinvestasi dalam mobil-mobil koleksi premium. Situs web | Ann Thread | Bounty Th...