Kamis, 08 November 2018

AUTOBLOCK SOLUTIONS

AUTOBLOCK SOLUTIONS

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΛΟΚ - Οι Solutons που θέλουν να αναβαθμίσουν τον κλάδο της Automotíve 
Το AutoBlock είναι ένα υπερήφανο στοιχείο για να εξασφαλίσει την ευχρηστία και την αξιοπιστία του αυτοκινήτου. Με ένα ευρύ φάσμα ειδικών χαρακτηριστικών σχεδιασμένων για να απαλύνει τα πιο ανησυχητικά πράγματα στην αγορά κινητήρων, ο στόχος του AutoBlock είναι να φέρει επανάσταση στον κλάδο με την τεχνολογική τεχνολογία. 

Το Autocoín προσφέρει μια μεγάλη και μεγάλη συναλλαγή που θα γίνει το πρότυπο κρυπτογράφησης αυτοκινήτου. Με ευκολία χρήσης, αποδοχή, ευελιξία και διαφάνεια, το Autocoin έχει γίνει το νόμισμα επιλογής τόσο για τους αντιπροσώπους όσο και για τις συναλλαγές από ομότιμους.

Η ομάδα της αυτοκινητοβιομηχανίας έχει αναγνωρίσει τις δυνατότητες εισαγωγής κρυπτοαξιολόγησης στην αυτοκινητοβιομηχανία και μπορεί να επωφεληθεί από εκτεταμένες συναλλαγές οχημάτων για αγοραστές και μεσίτες. 

Το Auto Block προσφέρει μια σειρά από μοναδικά προϊόντα, αλλά όχι κρυπτοεπιβάρυνση, τα οποία όχι μόνο σας βοηθούν να πραγματοποιείτε συναλλαγές με ασφάλεια και ταχύτητα αλλά και σας δίνει πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα, το ιστορικό και την αξία του αγορασμένου αυτοκινήτου. Διαφάνεια για τον αγοραστή, καθώς και για τον αγοραστή. 

Το AutoBlock θα φέρει επανάσταση στην αυτοκινητοβιομηχανία και θα την καταστήσει διαφανή, καθιστώντας εύκολη την πώληση και τις αγορές.



Ένα αυτοκίνητο πουλά αυτοκίνητα που δέχονται την AutoCoín για ελεύθερη πρόσβαση στα προϊόντα τους και νέες αγορές για αυτούς. Το Prestige, τα επιδόματα και τα αυτοκίνητα Cassassíc χειρίζονται τα AutoCoín, τα οποία διακινούνται μαζικά από αντιπροσώπους αυτοκινήτων. 
Χρησιμοποιήστε την κάρτα μας σε δολάριο στην τσέπη σας για να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στα στοιχεία σας. 

Το αυτοκίνητο Coín 
Ένα από τα πρώτα προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε, θα πρέπει να κάνετε στην αγορά αυτοκινήτων και τα έξοδα που πληρώνετε. Δεν είστε μόνο για κλοπή εάν χρησιμοποιήσετε κάποιον την πιστωτική σας κάρτα αλλά και άλλη επιλογή, εκτός από το νόμισμα. Πριν το αυτοκίνητο μπλοκαριστεί, οι οδηγοί δεν ήξεραν πώς να χρησιμοποιούν το Bítcoín επειδή δεν είχαν μια πλατφόρμα που να τους βοηθούσε. Ευτυχώς, το Auto Block διορθώνει αυτό το πρόβλημα εισάγοντας το Auto Coín, το οποίο καθιστά τις συναλλαγές λίγο πιο γρήγορες, ευκολότερες και ασφαλέστερες. 

Με αυτήν την τεχνολογία, μπορείτε να μειώσετε το κόστος συναλλαγών σας, να είστε ασφαλείς κατά της κλοπής και να κάνετε γρήγορες πληρωμές χωρίς να ανησυχείτε για τις διαδικασίες. Το Auto Coín σας χτυπά επίσης γιατί δεν υπάρχουν απομιμήσεις ή αντισταθμίσεις, και αυτό κάνει το σύστημα ακόμα καλύτερο. Το Auto Coin έχει σχεδιαστεί για να κάνει αυτά τα προϊόντα λίγο πιο βολικό για τους πελάτες του, το Contributon του Boris Otonícar θα κάνει ακόμη περισσότερα. 

Παρόλο που όλοι γνωρίζουν το γεγονός και καταλαβαίνουν ότι οι αξιολογήσεις οχημάτων βρίσκονται στο επίκεντρο του αυτοκινήτου, κανείς δεν ήταν έτοιμος να προσφέρει μια προσαρμόσιμη πλατφόρμα που έφερε όλους μαζί. Αυτόματο Σύστημα Αξιολόγησης Οχημάτων. Αυτό είναι επίσης μια απαραίτητη και ακριβής πληροφορία που ξοδεύει τον τρόπο που η βιομηχανία κινητήρων αναζητά και εξάγει τα δεδομένα. 

Το AutoBlock έχει μια μοναδική τεχνολογία που έχει δοκιμαστεί σε διάφορα οχήματα. Το AutoBlock έχει αναπτύξει ένα σύστημα που μετρά όλες τις παραμέτρους που επηρεάζουν την αξία ενός αυτοκινήτου. * 

Το ταξίδι του AutoBlock άρχισε στις αρχές του 2017. Η ιδέα για την τεχνολογία γεννήθηκε όταν οι εφευρέτες έμαθαν ότι χρειάστηκε ένα εξελιγμένο σύστημα που θα μπορούσε να διοχετεύσει την αυτοκινητοβιομηχανία. Μόλις καθοριστεί η απόδειξη της έννοιας και ξεκίνησαν οι πρώτες επενδύσεις, ορίστηκαν τα αναπτυξιακά σχέδια. 

Η πρόοδος σημειώθηκε κατά το τρίτο τρίμηνο του 2017 και συνεχίστηκαν επίσης εργασίες κατά το ίδιο έτος. Μέχρι το τέλος του έτους δημιουργήθηκε η περιφερειακή επιχείρηση και συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 300 εκατομμύρια. 

Η εταιρεία άρχισε να ολοκληρώνει τη φάση ανάπτυξης το 2019 και άρχισε να λειτουργεί μόλις οι μετοχές πωλήθηκαν, το σύστημα μετατροπής νομισμάτων Fíat συμπληρώθηκε και αποκαλύφθηκαν οι υπηρεσίες για λιανικούς πελάτες. 

Το δεύτερο τρίμηνο του 2019 σηματοδοτεί το τέλος των τελικών σταδίων, όταν θα έρθουν οι αντιπροσωπείες, θα ξεκινήσει το έργο για το πράσινο αυτοκίνητο και η ανάπτυξη θα συνεχιστεί σε όλους τους τομείς. 

Παρόλο που η τεχνολογία Bítcoín και Błockchaín χρησιμοποιείται σε πολλά διαφορετικά σενάρια, ο τομέας της αυτοκινητοβιομηχανίας δεν έχει ακόμη αναγνωρίσει την συνεχώς αυξανόμενη τάση. Χάρη στο γεγονός ότι το AutoBlock είναι για την παροχή απαντήσεων σε μερικά από τα βασικά ζητήματα, οι έμποροι και οι αγοραστές μπορούν να ελπίζουν για ένα σύστημα που είναι πέρα ​​από αυτά και την ευκολία τους.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε: 
         

από:Chubylaw

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Project Sukses Bersama

CurioInvest, adalah platform untuk berinvestasi dalam mobil-mobil koleksi premium.

CurioInvest, adalah platform untuk berinvestasi dalam mobil-mobil koleksi premium. Situs web | Ann Thread | Bounty Th...