Kamis, 15 November 2018

BitStasth Bun pentru cumpărători și vânzători

BitStasth Bun pentru cumpărători și vânzători

14 noiembrie 2018


BitStash este o piață comercială cripto care permite cumpărătorilor și vânzătorilor să cumpere bunuri în întreaga lume. BitStash este simplu și sigur. Utilizatorii din acesta pot interacționa liber între ei. De asemenea, platforma va avea un sistem de protecție excelent. 

În piața BitStash, participanții pot cumpăra sau vinde produse noi pentru criptocurrency. Alăturați-vă pe piața BitStash este complet gratuit. Fiecare participant al pieței BitStash va primi un portofel securizat de criptografie. BitStash își propune să fie principala soluție pentru găsirea furnizorilor de încredere care acceptă plata pentru criptare și jetoanele STASH. Toți furnizorii vor oferi servicii de calitate pe site pentru a oferi consumatorilor o experiență de calitate pe platformă. Dezvoltatorii au o platformă de lucru de 100% care rulează în prezent și acceptă toate ofertele furnizorilor din întreaga lume.

Cum functioneazã:

Platforma BitStash Marketplace este extrem de ușor de utilizat atât pentru furnizori, cât și pentru noii operatori. Trebuie doar să creați un cont, să alegeți dacă sunteți "Vânzător" sau "Cumpărător". 
Consumator.

După înregistrare, veți avea un cont activ pe BitStash. Aceasta înseamnă că acum aveți portofele securizate cripte. Pentru a efectua o achiziție, va trebui să completați portofelul cu Bitcoin sau Ethereum. După reîncărcare trebuie doar să începeți să răsfoiți produsele. După ce ați ales articolul dorit, trebuie să îl adăugați în coș sau să continuați să cumpărați. În timpul procesului de înregistrare, vi se vor oferi opțiuni de livrare și criptocurrency cu care doriți să finalizați tranzacția. Tot! Vânzătorul va primi o notificare despre comanda dvs. și va începe trimiterea articolelor achiziționate. Pentru a evita orice probleme care ar putea apărea, dezvoltatorii au stabilit "protecție pentru cumpărător și fondurile sale" pe parcursul întregului proces de cumpărare. 

Vânzător
Este necesar numai la crearea unui cont pentru a specifica "Eu sunt vânzătorul". Platforma BitStash are o echipă dedicată, care analizează toate ofertele furnizorilor și vă solicită să publicați primul produs pentru un proces de aprobare mai rapid. Unul dintre reprezentanții echipei BitStash vă va contacta după procesul de publicare și procesare. 

În BitStash, aceștia doresc ca toți vânzătorii să utilizeze BitStash la maxim, iar echipa BitStash Assistance va ajuta vânzătorii pe parcursul întregului proces. Fiecare vânzător are un comision de vânzător stabilit în contul său în valoare de 3%. Aceasta este cea mai mare comisionă care va fi pe platformă. Toate taxele sunt plătite în token-urile vânzătorilor STASH. BitStash intenționează să reducă aceste taxe de tranzacționare la 0,25% în timpul operației.
Detalii ICO:
Token: STASH 
Platforma: Ethereum 
Standard: ERC20 
Cantitate: 36,000,000,000 STASH 
Pret: 1 STASH = 0,0001 ETH 
Plata: ETH 
Cap moale: 100 ETH 
Capac: 40,000 ETH
Foaie de parcurs:


Iunie 2018 - Căutați parteneri și furnizori. Lansați ICO presale. 
Iulie 2018 - BitStash Crowdsale 
august 2018 - Aplicații Android și iOS. 
Septembrie 2018 - Liste de indicatori de schimb STASH. Rulați schimbul intern. Achiziționați produse cu STASH. 
Octombrie 2018 - Membrii bonusului Airdrop. Începeți treptele trimestriale STAD. 
Noiembrie 2018 - Adăugarea mai multor monede. 
Decembrie 2018 - Vitrine de platformă și statistici.
Avantajele acestui proiect:

Cele mai mici preturi. 
Rata actuală a dobânzii nu va crește niciodată. De fapt, aceasta va scădea numai în timp. Nu vor exista abonamente pentru vânzători, dar va exista o comision de maximum 3%, care va scădea și ea. În prezent, BitStash poate procesa plăți în Bitcoin și Ethereum.
Centrul de ajutor și rambursarea 
Securitatea clientului este un lucru pe care dezvoltatorii îl consideră foarte grav. Prin urmare, un sistem avansat de escrow a fost introdus în platformă. În cazul în care bunurile comandate nu sunt livrate sau nu pot fi verificate ca livrate, sistemul nu va pune la dispoziția vânzătorului fonduri. După ce clientul va contacta serviciul de asistență, fondurile sale vor fi returnate.
Plasarea anunțurilor 
Uneori, anunțurile pot fi un pic enervante, însă dezvoltatorii au creat un model sustenabil în care reclamele apar fără probleme. Agenții de publicitate vor putea achiziționa "spațiu publicitar". Toate anunțurile trebuie să respecte standardele BitStash și nu trebuie să încalce termenii BitStash.
Clienții de aplicații 
au o aplicație Web funcțională de 100%, care poate fi accesată de pe toate computerele, telefoanele mobile și dispozitivele inteligente care au o conexiune la Internet. Acest lucru permite BitStash să ajungă la baza de consum curentă. Orice furnizor care nu dorește să descarce sau să instaleze programe pe dispozitivele lor poate să evite complet acest lucru. În plus, vă puteți conecta cu ușurință la platformă de oriunde din lume dacă aveți o conexiune la Internet.
Concluzie:
În prezent, dezvoltatorii au 100 de platforme de lucru pentru comerț. În plus, există foarte puține platforme de tranzacționare pe un cripto-volt, iar Bitstash le oferă utilizatorilor nu numai protecția banilor, ci și o platformă profitabilă de tranzacționare. Vă sfătuiesc să vă acordați atenție.

Informații oficiale:
Puteți să participați la ICO aici https://bitstash.co/ico/

Chubylaw

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Project Sukses Bersama

CurioInvest, adalah platform untuk berinvestasi dalam mobil-mobil koleksi premium.

CurioInvest, adalah platform untuk berinvestasi dalam mobil-mobil koleksi premium. Situs web | Ann Thread | Bounty Th...