Minggu, 10 Februari 2019

CCE OBCHODNÍ OBCHODNÍ SÍŤ

CCE OBCHODNÍ OBCHODNÍ SÍŤ

CCE buduje obrovský výměnný systém nebo biologický systém s ohledem na blokovou inovace se základním dispečinkem uspořádaným v celém regionu jihovýchodní Asie v roce 2019. Prostředí závisí na sjednocení výměny stran v rámci zcela decentralizovaného a přímočarého výměnného procesu, systémy. CCE vytvořila CCECOIN a představila v rámci biologické komunity rámcové splátky a obchodní médium s využitím CCECOIN. Prostředí CCE poskytne širokou fázi a splátkový nástroj, který podporuje výměnu provincií, s důrazem na poskytnutí pobídky odesilatelům a dalšímu vybudování nabídky jedinečných položek z jihovýchodní Asie.

FUNKCE
CCECOIN je další nabídkou na trhu s altcoinem - který lze obchodovat se všemi uznávanými digitálními měnami a fiatovými peněžními formami uvnitř našeho vlastního biologického systému. Spolu s narůstajícím neuvěřitelným prostředím se zájem o CCECOIN bude dále rozšiřovat, protože oba nadace a lidé pohání požadavek. V rámci životního prostředí může být CCECOIN obchodováno za finanční peníze a hotovostní hotovost lze obchodovat za CCECOIN. Je to přizpůsobivá scéna - řízená pokroky BLOCKCHAIN.
kladkostroj
CCECOIN je další nabídkou na trhu s altcoinem - který lze obchodovat ve všech uznávaných digitálních formách peněz a fiatových peněžních forem v našem vlastním biologickém systému. Spolu s narůstajícím neuvěřitelným biologickým systémem se zájem o CCECOIN bude dále rozšiřovat, protože oba nadace a lidé pohání požadavek. Uvnitř biologické komunity lze CCECOIN obchodovat na hotovostní hotovost a fiatové peníze lze obchodovat za CCECOIN. Je to přizpůsobivá fáze - poháněná pokroky BLOCKCHAIN.
CCE buduje obrovský výměnný systém nebo biologickou komunitu s ohledem na blokovou inovace se základním dispečinkem uspořádaným v celém regionu jihovýchodní Asie v roce 2019. Biologický systém závisí na sjednocení výměny stran v rámci zcela decentralizovaného a přímočarého výměnného procesu za použití distribuované systémy. CCE vytvořila CCECOIN a prezentovala uvnitř biologického systému, rámce splátek a obchodního média pomocí nástroje CCECOIN. Biologická komunita CCE poskytne širokou fázi a splátkový nástroj, který podporuje územní výměnu, s důrazem na poskytování pobídky obchodníkům a dalšímu budování pozoruhodných nabídek z regionu jihovýchodní Asie.
VÝZVY
Jihoasijský region je na předním panelu decentralizace systému, který připravuje cestu spravedlnosti a odměny založené na obratnosti, zásluhách a práci, spíše než na dárcích. Výzkum dále ukázal, že získávání finančních prostředků a obchodování v prostoru Blockchain je dosud spojeno s překážkami a výzvami třetích stran. Tyto výzvy a další faktory odrazují potenciální investory a ohrožují již existující účastníky, což je hlavní výzva, která se potýká s konfrontací s volným tokem tohoto procesu. Vytvoření udržitelné platformy, ve které budou procesy vzájemného ovlivňování a výměny zjednodušeny, byl https://www.ccecoin.ioiniciován jako zcela decentralizovaný ekosystém zaměřený na udržování se prostřednictvím účasti komunity.
ICO A PERSPEKTY
Je třeba poznamenat, že ekosystém CCE nebude fungovat izolovaně. Zahrnuje nástroje Etheruem, Altcoin a další příbuzné krypto-měny, které platformě poskytují lepší možnosti využití. Následující ilustrace ukazuje srovnatelnou výhodu ekosystému ve srovnání s podobnou platformou, jen abyste získali přehled.
Aby ostatní investoři a účastníci mohli využít výhody ekosystému, ICO je nabízena široké veřejnosti. Pro napájení operací ekosystému budou mince CCE využívány k vybudování mostu mezi investory, Blockchainem a vývojáři, a to vše je stejné. Mince je kompatibilní žeton ERC20 a bude plně pracovat v jiných burzách, kdykoli bude splatný. Pre ICO byla zahájena v časném ranním měsíci roku 2018, který předcházely jiné události. Softcap je nastaven na 300 000 dolarů, zatímco Hardcap je postulován na 100 000 dolarů. Celková nabídka je 60 000 000 CCE mincí. ICO správný, který byl zahájen dne 1. listopadu st 2018 uplyne 28. února th2019 za cenu 0,10 USD za mincovu CCE s bonusy v různých fázích prodeje. Mince se rozdělí podle níže uvedeného obrázku.
Jeho 76 dní, několik málo hodin a několik vteřin do konce ICO! Chcete-li získat mince nebo jednoduše získat informace o trendech, klikněte na https://www.ccecoin.io/#whitepaper .
DISTRIBUCE TOKEN
Tradable v Crypto-Exchanges
Před zahájením ICO
: 1. října [00:01 EST] 
Čas konce: 31. října [23:59 EST] 
Kurz: 1 CCE = 0,10 USD + Bonus 
Token na prodej: 40,000,000 CCE
Token Matrix
Měkká čepice: 3 000 000 USD 
Pevná čepice: 10 000 000 USD 
Token Symbol: CCE 
akceptované měny: ETH

Počáteční čas ICO : 1. listopadu [00:01 EST] 
Čas konce: 30. listopadu [23:59 EST] 
Kurz: 1 CCE = 0,10 USD 
Token na prodej: 60,000,000 CCE

MAPA ROKU
Červenec 2018 
otevřeno pro registraci prodejce
Srpen 2018 
začne soukromé umístění CCECOIN
Říjen 2018 
Prodej ICO pro CCECOIN
Listopad 2018 
ICO
Prosinec 2018 
Veřejné obchodování s CCECOIN
Březen 2019 
Durian farmy Investování a výsadba
Září 2019 
Durian Festivaly v Číně, Malajsii a Thajsku
Můžete se také dozvědět více ze sociálních médií přihlášením;

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Project Sukses Bersama

CurioInvest, adalah platform untuk berinvestasi dalam mobil-mobil koleksi premium.

CurioInvest, adalah platform untuk berinvestasi dalam mobil-mobil koleksi premium. Situs web | Ann Thread | Bounty Th...