Minggu, 19 Mei 2019

MIGRANET - Wereldwijde immigratie mogelijk gemaakt door AI & blockchain


MIGRANET - Wereldwijde immigratie mogelijk gemaakt door AI & blockchain


Migratie begint bij de ene natie en vervolgens bij de volgende om een ​​superieur leven te zoeken, hoe eerbaarder voor zichzelf, of je familie is de meest prominente onder de meest uitgebreide menselijke zoekopdrachten van onze tijd. De wereld wordt geconfronteerd met een sensationele toename van legitieme bewegingen in het buitenland om te werken of te verhuizen als ontheemde mensen, en er zijn ongeveer 250 miljoen migranten uit die ontwikkelingslanden om te werken in ontwikkelde landen. Uit de meest recente gegevens blijkt dat de cross-jaarlijkse geldtransfers zijn gestegen tot meer dan $ 600 (USD) miljard.

De Blockchain-technologie zoals we die nu kennen, is recent de nieuwste en de beste technologie in alle sectoren die het gebruik ervan hebben overgenomen en een positieve groei hebben geregistreerd. Dit is dezelfde technologie die MIGRANET heeft gebruikt om migranten te bevrijden van alle oplichters en derden die zwendeldiensten bieden aan mensen en reizigers over de hele wereld. Mensen geloven altijd dat het niet gemakkelijk is en het is ook onmogelijk om te reizen en hun eigen documentatie te maken waarvan zij denken dat ze hen hebben gebracht voor scammers of incompetente externe agenten.

Velen missen van oplichters in naam van migratie van het ene gebied naar het andere. Sommige externe partijen hebben een groot deel van het geld van hun klanten misleid dat nooit kan worden teruggevorderd.Daarom denk ik dat het MIGRANET-platform de redder is waar mensen op hebben gewacht omdat het wordt geleverd met geavanceerde functies om een ​​revolutie teweeg te brengen in de gehele migratie-industrie en ook om het migratieproces te verbeteren.

Elke keer als ik me herinner wat me een paar jaar geleden overkwam, voelde ik me altijd slecht omdat de hoeveelheid geld die ik verloor voor diensten van derden in het teken stond van de verwerking en documentatie, waar uiteindelijk geen documenten werden verstrekt. geldig en tot op de dag van vandaag is er geen agent gevonden. Als ik het MIGRANET-platform toen al kende, geloofde ik dat mijn probleem zou worden voorkomen.

Als een platform heeft MIGRANET vastgesteld dat het hele migratieproces wordt doorbroken en dat het echt moet worden opgelost, wat zeker waar is en ik geloof dat als alle hierboven genoemde problemen zullen worden opgelost en vermeden, reizigers en migranten moeten nadenken over het MIGRANET-platform dat is een op blockchain gebaseerd platform. Een voordeel van blockchain-gebaseerde platforms is dat gebruikers en leden altijd volledige vrijheid, toegang en controle hebben, in tegenstelling tot hun tegenhangers die niet gebaseerd zijn op het blockchain-netwerk.

Het MIGRANET-platform heeft verschillende functies en services geïntroduceerd die aan gebruikers en klanten moeten worden aangeboden om migratie voor iedereen mogelijk te maken. Een deel van de nieuwe functies is de introductie van gratis evaluaties door experts op het platform om de verschillende opties die beschikbaar zijn voor migranten te bekijken. 

Persoonlijke documenten en details van migranten zijn sterk beveiligd op het blockchain-netwerk tegen wat we ervaren op andere platforms die er zijn. De beveiliging van migratiedocumenten en persoonlijke gegevens is een van de prioriteiten van het MIGRANET-platform, waar ik van mening ben dat elke migrant graag zal horen over de beveiliging van zijn documenten.

Het MIGRANET-platform kost weinig of niets voor het hele migratieproces en de documentatie, in tegenstelling tot wat op andere migratieplatforms wordt ervaren. MIGRANET heeft besloten om alle migratiekosten met 90% te verlagen van de kosten van anderen, waar ik geloof dat migranten ook blij zullen zijn met de korting. 




MIGRANET biedt een hoge mate van transparantie in het hele proces van migratie en documentatie en migranten hebben gedetailleerde informatie over volledige toegang tot migratie en hoe dit wordt gedaan.Het gebruik van slimme blockchain-contracten door het MIGRANET-platform zal migranten zeker beschermen tegen alle vormen van fraude en wanpraktijken.

MIGRANET heeft ook een eigen token gelanceerd die als een betalingsvergoeding op het platform zal worden gebruikt. Alle migranten moeten doen is MIGRANET-tokens krijgen en ze gebruiken om verwerkingskosten te betalen. Meer informatie over tokens en hun verkopen worden hieronder samengevat.

TEAM

Murtaza Khan 
Oprichter / migratiespecialist
Andres Villalobos 
Directeur
Pamela Garro, CPA 
financieel directeur
Victor Zapata, MBA 
COO
Guillermo Solorzano, MSc 
Corporate Legal Counsel
Omar Ayales, LLM 
VP Business Development
Solon Ardittis 
Internationale samenwerking op het gebied van migratiebeleid
Saeed Arasteh 
Data Scientist - AI & Machine Learning
Omar Bessa 
Projectleider
Ivan Duboski 
Lead Engineer - Blockchain
Alex Rudziak 
Sr. Blockchain-ontwikkelaar
Rap Joseph Aliño 
Senior Full Stack-ontwikkelaar
Ric Colindres 
Webontwikkelaar

TOKEN MIGRANET DETAILS

Token Symbol => MIG 
Blockchain-netwerk => ERC20 
Aanbodtoken => 850.000.000 MIG 
Circulaire levering => 510.000.000 MIG 
Soft-cap => $ 20.000.000 
Hard-cap => $ 75.000.000

DISTRIBUTIETOEK

60% toegewezen aan openbare verkoop 
30% Toegewezen aan 
5,5% reserves toegewezen aan 
2,5% team toegewezen aan adviseurs 
2% Toegewezen aan Bounties

DISTRIBUTIETOEK
60% toegewezen aan openbare verkoop
30% Toegewezen aan
5,5% reserves toegewezen aan
2,5% team toegewezen aan adviseurs
2% Toegewezen aan Bounties

ROADMAP


PRECIEZE INFORMATIE
✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦ ✦✦✦✦✦✦✦


✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦ ✦✦✦✦✦✦✦
SCHRIJVER

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Project Sukses Bersama

CurioInvest, adalah platform untuk berinvestasi dalam mobil-mobil koleksi premium.

CurioInvest, adalah platform untuk berinvestasi dalam mobil-mobil koleksi premium. Situs web | Ann Thread | Bounty Th...